Click here for English

Vezi situația voturilorVotul tau contează!

Ce spun alții despre uRADMonitor


[columns]
[column width=”one-third”]

cristianchinabirta.ro

[/column]
[column width=”one-third”]

nwradu.ro

[/column]
[column width=”one-third”]

victorkapra.ro

[/column]
[/columns]
uRADMonitor este o retea globala de aparate interconectate care masoara poluarea, un proiect ambițios care a pornit din Timisoara. Soluția se adresează atât gospodăriilor, spațiilor de producție și birourilor, cât și unei infrastructuri la nivel național, colectând date despre calitatea aerului. Prin aceasta tehnologie suntem informati in permanenta asupra poluantilor fizici si chimici din jurul nostru, care ne pot afecta sănătatea sau pot avea un impact negativ asupra mediului.

Cum funcționează?

Folosind o multitudine de senzori si conectivitate Internet, reteaua culege masuratori in timp real asupra nivelului de poluare din aer. Fie avem propriul detector in zona in care ne desfasuram activitatile, fie ne raportam la un aparat din apropriere, putem in permanenta sa verificam nivelul parametrilor masurati.

Competiția The Venture

Chivas susține oamenii de afaceri care generează o schimbare în bine în societate. Prin competiția The Venture, Chivas îndeamnă antreprenorii sociali să facă un pas în față pentru a schimba lumea cu afacerea lor! Proiectul uRADMonitor s-a bucurat de recunoastere internationala si acum concureaza in competitia Chivas The Venture pentru premiul cel mare de un milion de dolari. Aceasta suma poate accelera dezvoltarea acestei tehnologii romanesti, ajutand la un mediu mai curat si o calitate mai buna a vietii.

Votează uRADMonitor!

Cu un vot ne poti propulsa inainte. Intra pe pagina de votare si selecteaza data nasterii. Toti cei peste 18 ani pot vota. Selecteaza uRADMonitor, si introdu numele, prenumele, adresa de email si numele companiei. E foarte simplu si dureaza numai cateva momente.

Apasa butonul TRIMITE si confirma votul prin linkul primit pe email. Gata, ne-ai dat o sansa in plus sa mergem inainte. Iti multumim pentru vot, pentru timpul tau dar mai ales pentru incredere!
Nu uita sa le arati prietenilor tai ce incercam sa facem, poate vor dori sa ne sustina si ei. Doar prin voturile voastre putem castiga!